Secondhand
Jeg synes det er en spændende udfordring ikke at lade ingredienser dø i køleskabet, men at spise ind til benet. I dag har jeg gjort det ved at forvandle gårdagens grillkylling til en lækker salat akkompagneret med andre halvspiste herligheder fra køleren. Skift endelig ud i ingredienserne så det passer med dine rester.
Cremefraichedressing
Salt
Peber
To spsk. 9 % cremefraiche
1 tsk. Sukker
1 tsk. sød sennep
Saft af ca. ½ citron
Fyld
Kødet fra skroget af en stegt eller kogt kylling eller høne
En halv fennikel
Et løg
En håndfuld persille
10 blade basilikum
(Rug)brød
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til dressingen i en salatskål.
Pil kødet af kylling.
Snit fennikel og løg i fine strimler.
Hak persille og basilikum.
Bland det hele sammen med cremefraichedressingen og smag til.
Spis det på brød.